TECHLUBE LEJEN 4T

FORMULA BAHARU 2022
LEBIH BERSIH, LEBIH JIMAT, LEBIH JAUH

TECHLUBE LEJEN 4T

FORMULA BAHARU 2022 - LEBIH BERSIH, LEBIH JIMAT, LEBIH JAUH

TECHLUBE LEJEN 4T

Techlube Lejen4T adalah minyak pelincir motor terbaru 2022 dari Techlube. KedaiLejen telah dilantik sebagai pengedar tunggal Lejen 4T. 

Lejen 4T S.A.E. 10W-50 merupakan minyak pelincir motor yang agak rare dalam pasaran, yang mana minyaknya adalah jernih, atau transparent oil. Minyak Lejen 4T juga agak melekit berbanding jenama lain. 

Lejen 4T yang memberi performance Semi Synthetic adalah versi upgrade Techlube The Blue 4T dari segi pembaikan dan penambahan formula & aditif. Ia memberikan perlindungan lebih unggul daripada mendapan karbon bersuhu tinggi, supaya enjin dapat mengekalkan prestasi untuk tempoh yang lebih lama

Lejen4T amat sesuai untuk rider perjalanan jauh harian seperti Grab, Foodpanda, Lalamove, ataupun motor lama dan enjin yang senang panas.  

Lebih Bersih

Lebih Perlindungan

Lebih Jimat

Lebih Jauh

REVIEW PENGGUNA

The first impression, Aku rasa enjin sejuk, pertukaran gear smooth, bunyi enjin macam senyap juga. Aku rasa minyak ni sesuai untuk jalan-jalan dalam bandar.

Jarib R25

YOUTUBER TERKENAL (75K SUBSCRIBER)

Sangat baloi untuk rider-rider delivery, sebab minyak hitam ni harganya sangat-sangat murah. Banyak motovlogger telahpun review minyak ni, kebanyakannya memang cakap sangat impressive. Aku tak sangka bila aku guna memang betul-betul impressive gila, dengan harga yang sangat-sangat marhaen. 

MATTRUNN

motovlogger, DELIVERY RIDER

Di sepanjang perjalanan saya ke Muar, saya dapat rasa saya punya fuel consumption ada beza. Sepanjang pit stop isi minyak pun tak banyak yang perlu saya topup. So memang betullah apa yang Techlube janjikan, which is better fuel economy, enjin pun tak panas, nak start pun senang. 

Jasmeze Jasme

YOUTUBER MOTOVLOGGER

Dalam masa seminggu aku gunakan Lejen4T, memang rasa perbezaan dia daripada aku pakai minyak pelincir jenama-jenama lain. Satu aku dapat rasakan enjin kurang bunyi kasar, kedua penukaran gear memang lancar. 

Ady Motor Runner Vlog

MOTOVLOGGER, RUNNER

Untuk minyak hitam ni, apa yang menarik adalah easy starting. Sepanjang seminggu aku pakai, bila aku start, sekali je geng. Kalau compare minyak hitam yang lain aku guna sebelum ni, aku kena buat dua tiga kali. 

Atepvlog

MOTOVLOGGER, RUNNER

SOALAN LAZIM

Techlube ditubuhkan pada tahun 1995 & sudah berada dalam pasaran selama 25 tahun. Banyak rider otai kenal brand ini dan Botol Hitam Techlube. 

Teknologi Techlube Lejen4T adalah daripada Amerika Syarikat, buatannya di Singapura. 

Anda dinasihatkan supaya tukar minyak pelincir Techlube Lejen 4T setiap 1500-2000KM. 

Lejen 4T sesuai untuk semua motor 4 lejang.

Antara Model-model yg Pengguna feedback sesuai & berkesan mengguna minyak motor Techlube Lejen 4T:
HONDA: BEAT, DASH 125I, EX5, RS150R, WAVE 125I 2D, WAVE ALPHA
MODENAS CT115. KRISS 110, KRISS 100, KRISS II, KRISS 120,
YAMAHA 135LC, LAGENDA 115Z, Y15ZR, FZ150i, EGO, R15,
NAZA SYMPHONY 125, FLASH 125
SUZUKI BELANG 150R, FX 125
SYM VF3I

© 2022 – KedaiLejen.com. All rights reserved | Powered By: Sports Events House Sdn. Bhd.

JADI EJEN TECHLUBE LEJEN 4T HARINI

MINIMUM ORDER 1CTN SAHAJA. JOM DAFTAR!

© 2022 – KedaiLejen.com. All rights reserved | Powered By: Sports Events House Sdn. Bhd.